Töltött burgonya - mexikói zöldséges kolbásszal
Töltött burgonya - mexikói zöldséges kolbásszal
Hozzávalók: 4 db nagy burgonya
10 dkg trappista sajt
Töltelék: 20 dkg mexikói zöldségkeverék 1 kávéskanál só
16 szelet kolbász
Elkészítés:
A
burgonyát héjában megfõzzük. Ha kihûlt, lehúzzuk a burgonya héját, félbevágjuk,
majd kiskanállal kiszedünk a belsejébõl annyit, hogy megtölthessük, de
ne lyukadjon ki.
A töltelékhez a mexikói zöldségkeveréket sós vízben megfõzzük
Egy
tûzálló
edénybe/tepsibe belerakjuk a félbevágott burgonyákat egymás mellé,
megsózzuk, megtöltjük a zöldségekkel, rátesszük a kolbász szeleteket, tetejére reszelt sajtot
szórunk. Végül sütõben megsütjük.
|