Évi konyha
















Csirkemell tekercs - sonkával Csirkemell tekercs - sonkávalCsirkemell tekercs - sonkával

Hozzávalók:
1 db csirkemell filé (kb. 50 dkg)
10 dkg trappista sajt
12 szelet pulykasonka
4 evõkanál étolaj



Elkészítés:
A csirkemellet felszeleteljük (4 szeletre), majd vékonyra kiklopfoljuk és megsózzuk.
Ezután a csirkemell szeletet megszórjuk reszelt sajttal, ráteszünk három sonkaszeletet, majd feltekerjük. Hústûvel meg is tûzhetjük, hogy ne nyíljon szét.
A csirkemell tekercseket sütõzacskóban egy hõálló edénybe/tepsibe tesszük, meglocsoljuk étolajjal, majd sütõben megsütjük. Felszeletelve tálaljuk.

Megjegyzés:
A sütõzacskóba tettem még hasábra vágott burgonyát, így a köret is egyszerre készen lett.

Csirkemell tekercs sonkával 1 Csirkemell tekercs sonkával 2

Csirkemell tekercs sonkával 3 Csirkemell tekercs sonkával 4

Csirkemell tekercs sonkával 5 Csirkemell tekercs sonkával 6

Csirkemell tekercs sonkával 7 Csirkemell tekercs sonkával 8

Csirkemell tekercs sonkával 9 Csirkemell tekercs sonkával 10

Csirkemell tekercs sonkával 11 Csirkemell tekercs sonkával 12







© 2010-2018 by Nagy Évi