Csirkemell tekercs - sonkával
Csirkemell tekercs - sonkával
Hozzávalók:
1 db
csirkemell filé (kb. 50 dkg)
10 dkg trappista sajt
12 szelet pulykasonka
4 evõkanál étolaj
só
Elkészítés:
A
csirkemellet felszeleteljük (4 szeletre), majd vékonyra
kiklopfoljuk és megsózzuk.
Ezután a csirkemell szeletet
megszórjuk reszelt sajttal, ráteszünk három sonkaszeletet, majd
feltekerjük. Hústûvel meg is tûzhetjük, hogy ne nyíljon szét.
A csirkemell tekercseket
sütõzacskóban egy hõálló edénybe/tepsibe tesszük,
meglocsoljuk étolajjal, majd sütõben
megsütjük. Felszeletelve tálaljuk.
Megjegyzés:
A sütõzacskóba tettem még hasábra vágott burgonyát, így a köret is egyszerre készen lett.
|