Kekszrolád
Kekszrolád
Hozzávalók:
50
db kerek keksz
Krém:
1 csomag csokoládés pudingpor
3 dl tej
3
evõkanál cukor
5 dkg margarin
Tetejére:
10
dkg kókuszreszelék
Elkészítés:
A
krémhez a pudingport elkeverjük kevés tejjel, majd belerakjuk a
cukrot, ezután fokozatosan hozzákeverjük a maradék tejet és sûrû
krémet fõzünk belõle. Ha kihûlt hozzákeverjük a margarint.
A
keksz
egyik felét megkenjük krémmel, majd egy másik kekszhez tapasztjuk, a
harmadik kekszet szintén megkenjük krémmel, s a másodikhoz tapasztjuk,
és így tovább elkészítjük 25 db kekszbõl az elsõ roládot, majd a másik
25 db kekszbõl a második roládot.
A roládokat kívülrõl is bevonjuk krémmel, majd megforgatjuk kókuszreszelékben. Egy éjszakára hûtõbe
tesszük, majd forró vízbe mártott késsel ferdén felszeleteljük.
|