Évi konyha
















Csokis keksz

Csokis kekszCsokis keksz

Hozzávalók:

40 dkg liszt
2 kávéskanál sütõpor
25 dkg margarin
10 dkg cukor
2 db tojás 

10 dkg étcsokoládé


Elkészítés
:

A puha margarint a cukorral összekeverjük, hozzáadjuk a tojást, majd fokozatosan hozzáadjuk a sütõporral elkevert lisztet. Végül az apróra vágott étcsokoládéval jól összegyúrjuk.
Pár órára, vagy egy éjszakára hûtõbe rakjuk.
Ezután diónyi gombócokat formálunk belõle, majd két tenyerünk között kilapítjuk. Elõmelegített sütõben 180°C-on megsütjük.

Csokis keksz 1 Csokis keksz 2

Csokis keksz 3 Csokis keksz 4

Csokis keksz 5 Csokis keksz 6

Csokis keksz 7 Csokis keksz 8

Csokis keksz 9 Csokis keksz 10

Csokis keksz 11 Csokis keksz 12

Csokis keksz 13 Csokis keksz 14







© 2010-2018 by Nagy Évi