Évi konyha
















Csirkemell tekercs - virslivel Csirkemell tekercs - virslivelCsirkemell tekercs - virslivel

Hozzávalók:
1 db csirkemell filé (kb. 50 dkg)
10 dkg trappista sajt
4 db virsli
4 evõkanál étolaj



Elkészítés:
A csirkemellet felszeleteljük (4 szeletre), majd vékonyra kiklopfoljuk és megsózzuk.
Ezután a csirkemell szeletet megszórjuk reszelt sajttal, ráteszünk egy virslit, majd feltekerjük. Hústûvel meg is tûzhetjük, hogy ne nyíljon szét.
A csirkemell tekercseket sütõzacskóban egy hõálló edénybe/tepsibe tesszük, meglocsoljuk étolajjal, majd sütõben megsütjük. Felszeletelve tálaljuk.

Csirkemell tekercs virslivel 1 Csirkemell tekercs virslivel 2

Csirkemell tekercs virslivel 3 Csirkemell tekercs virslivel 4

Csirkemell tekercs virslivel 5 Csirkemell tekercs virslivel 6

Csirkemell tekercs virslivel 7 Csirkemell tekercs virslivel 8

Csirkemell tekercs virslivel 9 Csirkemell tekercs virslivel 10

Csirkemell tekercs virslivel 11 Csirkemell tekercs virslivel 12

Csirkemell tekercs virslivel 13 Csirkemell tekercs virslivel 14







© 2010-2018 by Nagy Évi