Évi konyha
















Gesztenyegolyó

GesztenyegolyóGesztenyegolyó

Hozzávalók:
25 dkg darált háztartási keksz
50 dkg gesztenyemassza
15 dkg vaj
15 dkg cukor
kb. 1 dl víz
10 dkg kókuszreszelék

(színes tortadara)


Elkészítés
:

A darált kekszhez hozzáadjuk a gesztenyemasszát, a cukrot, a vajat és annyi vizet, hogy jól formálható legyen. Nedves kézzel golyókat készítünk belõle és megforgatjuk kókuszreszelékben. Hûtõbe tesszük 1-2 órát.

Megjegyzés
:

A gesztenyegolyó közepébe tehetünk meggyet, diót, vagy mazsolát is.
A kókuszreszelékbe szórhatunk színes tortadarát, így még jobban néz ki, vagy csak színes tortadarában is megforgathatjuk.

Gesztenyegolyó 1  Gesztenyegolyó 2 

Gesztenyegolyó 3  Gesztenyegolyó 4 

Gesztenyegolyó 5  Gesztenyegolyó 6 

Gesztenyegolyó 7  Gesztenyegolyó 8 

Gesztenyegolyó 9  Gesztenyegolyó 10 








© 2010-2018 by Nagy Évi