Csirkemájas rizottó
Csirkemájas rizottó
Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj 3 evõkanál étolaj
1 fej vöröshagyma
1 kávéskanál pirospaprika 1 kávéskanál só 1 kávéskanál majoranna
1 kávéskanál szerecsendió
1/2 kávéskanál bors
50 dkg vegyeszöldség
1 db paradicsom
1 db paprika
petrezselyemzöld
25 dkg rizs
Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát megsózzuk
és
étolajban üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a
csirkemájat és tovább
pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a majorannát, a szerecsendiót és a borsot,
majd a vegyeszöldséget. Jól
elkeverjük, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, majd addig
fõzzük, amíg a zöldségek és a csirkemáj puha nem lesz. Hozzáadjuk a
kockára vágott paradicsomot és paprikát, majd megszórjuk petrezselyemzölddel.
Közben megfõzzük a rizst és az egészet jól összekeverjük.
|