Évi konyha
















Sárgarépafõzelék Sárgarépafõzelék Sárgarépafõzelék

Hozzávalók:
50 dkg sárgarépa
1 kávéskanál só
1 evõkanál cukor
2 evõkanál liszt
2 evõkanál étolaj
3 dl víz
3 dl tej

petrezselyemzöld

Elkészítés:
A sárgarépát meghámozzuk, nagyon vékony karikára szeleteljük.
A sárgarépaszeleteket olajban kevés vízben sóval és cukorral puhára pároljuk. Ha elfõtt a leve, még egy kicsit pirítjuk, majd liszttel meghintjük és tejjel felengedjük. Petrezselyemzölddel ízesítjük.

Sárgarépafõzelék 1 Sárgarépafõzelék 2

Sárgarépafõzelék 3 Sárgarépafõzelék 4

Sárgarépafõzelék 5 Sárgarépafõzelék 6

Sárgarépafõzelék 7 Sárgarépafõzelék 8

Sárgarépafõzelék 9







© 2010-2018 by Nagy Évi