Tepsis csirkemáj
Tepsis csirkemáj
Hozzávalók: 1 kg burgonya
50 dkg csirkemáj
1 db vöröshagyma petrezselyemzöld
majoranna
só
étolaj
víz
10 dkg trappista sajt
Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük és belerakjuk egy
tûzálló edénybe/tepsibe. Rátesszük a
felszeletelt vöröshagymát, megsózzuk, megszórjuk petrezselyemzölddel és majorannával. Ezután
rátesszük a csirkemájat, azt is megsózzuk, majd meglocsoljuk étolajjal
és egy kevés vízzel.
Alufóliával letakarva sütõben megsütjük, amíg a
csirkemáj és a burgonya megpuhulnak.
A sütõbõl kivéve levesszük az alufóliát, tetejét megszórjuk reszelt sajttal, majd rövid idõre visszarakjuk a sütõbe (alufólia nélkül).
|