Évi konyha
















Tepsis csirkemáj Tepsis csirkemáj Tepsis csirkemáj

Hozzávalók:
1 kg burgonya
50 dkg csirkemáj
1 db vöröshagyma
petrezselyemzöld
majoranna

étolaj
víz
10 dkg trappista sajt

Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük és belerakjuk egy tûzálló edénybe/tepsibe. Rátesszük a felszeletelt vöröshagymát, megsózzuk, megszórjuk petrezselyemzölddel és majorannával. Ezután rátesszük a csirkemájat, azt is megsózzuk, majd meglocsoljuk étolajjal és egy kevés vízzel.
Alufóliával letakarva sütõben megsütjük, amíg a csirkemáj és a burgonya megpuhulnak.

A sütõbõl kivéve levesszük az alufóliát,
tetejét megszórjuk reszelt sajttal, majd rövid idõre visszarakjuk a sütõbe (alufólia nélkül).

Tepsis csirkemáj 1 Tepsis csirkemáj 2

Tepsis csirkemáj 3 Tepsis csirkemáj 4

Tepsis csirkemáj 5 Tepsis csirkemáj 6

Tepsis csirkemáj 7Tepsis csirkemáj 8







© 2010-2018 by Nagy Évi