Évi konyha
















Pudinggal töltött keksz Pudinggal töltött keksz Pudinggal töltött keksz

Hozzávalók:
56 db négyzet alakú keksz


Krém
:
2 csomag vaníliás pudingpor

6 dl tej

6 evõkanál cukor



Elkészítés
:

A krémhez a pudingport elkeverjük kevés tejjel, majd belerakjuk a cukrot, ezután fokozatosan hozzákeverjük a maradék tejet és sûrû krémet fõzünk belõle.
A kekszek felét elhelyezzük sorba egymás mellé egy tepsibe (vagy tálcára), rákenjük a pudingos krémet, majd ráhelyezzük a kekszek másik felét. Egy éjszakára hûtõbe tesszük, majd forró vízbe mártott késsel elvágjuk a kekszek mellett a krémet.

Pudinggal töltött keksz 1 Pudinggal töltött keksz 2

Pudinggal töltött keksz 3 Pudinggal töltött keksz 4








© 2010-2018 by Nagy Évi